Zbirka Nekretnine Duga Uvala Prodaja Svježe

Zbirka Nekretnine Duga Uvala Prodaja Svježe. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona.

House Duga Uvala Segotici 00063 B B M Real Estate Real Estate Agency Medulin Pula Istra

Ovdje House Duga Uvala Segotici 00063 B B M Real Estate Real Estate Agency Medulin Pula Istra

Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.

Kuca Prodaja Marcana Istarska Rebecca Pula Rec Id 695959 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!.. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes.

Real Estate Duga Uvala For Sale Houses Apartments Land

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali.

Prodaja Pocitniski Objekt Hisa Krnica Duga Uvala 100 M2 Nepremicnine Net

Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali... Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name:

Duga Uvala Pritlicje Stanovanje 72 73m2 Pogled Na Morje Aspectus

Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Prodaje Se Kuca U Blizini Mora I Plaza Duga Uvala

Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m.

Duga Uvala Pritlicje Stanovanje 72 73m2 Pogled Na Morje Aspectus

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i.. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo.

Prodaja Kuca Duga Uvala Bazzar Nekretnine

We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali.. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i.

Prodaja Pocitniski Objekt Hisa Krnica Duga Uvala 100 M2 Nepremicnine Net

Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Duga uvala terrain ideal for the gas station! Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989.. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Prodajem Stan Apartman Duga Uvala Marcana 57 000

Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala terrain ideal for the gas station! Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona.

Oglas Istra Duga Uvala Plac 3 Od Plaze Hrvatska Opatija Hrvatska

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! We offer a unique offer of land, commercial and business purposes.. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.

Holiday Cottages Kavran Croatia Holiday Homes Kavran Crozilla Com

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem... . Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!

Apartment Duga Uvala Marcana 46 80m2 Apartment

Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2... Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prodaja Stanova Duga Uvala Bazzar Nekretnine

Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. .. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20.

Prodaja Stanova Duga Uvala Bazzar Nekretnine

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Stan Duga Uvala 42 00 M2 Prodaja

Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Duga Uvala Kuca S Apartmanima Kuce Burza Oglasi

Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2... Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona.

Apartment With Beautiful Sea View Uvala Soline Flat Apartment Square Size 83m2

Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989.

Real Estate Duga Uvala For Sale Houses Apartments Land

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali... Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali.

Duga Uvala Apartman 150 M Od Mora

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Duga uvala terrain ideal for the gas station!

Duga Uvala Apartman 150 M Od Mora

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20.

Duga Uvala Prodaja Apartmana 37 M2 Index Oglasi

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.

Istria Marcana Duga Uvala Legalized Cottage Platinum Nekretnine Istra

Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prodaja Pocitniski Objekt Hisa Rakalj Duga Uvala 150 M2 Nepremicnine Net

Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo.

Prodaja Kuca Duga Uvala Bazzar Nekretnine

Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name:

Duga Uvala Construction Of A Holiday Home Near The Sea

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem... Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.

Real Estate Duga Uvala For Sale Houses Apartments Land

We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali.

Duga Uvala Kuca S Apartmanima Kuce Burza Oglasi

Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!

Holiday Home Duga Uvala Peruski Croatia Cik Novasol

We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo.

Istra Duga Uvala Apartmani U Blizini Mora

Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name:.. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Duga uvala terrain ideal for the gas station!.. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2.

Mar Ana Surroundings Duga Uvala House Near The Sea Platinum Nekretnine Istra

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989... Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name:

Stan Prodaja Duga Uvala Pula Istarska Stanoinvest Pula Rec Id 437967 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Duga Uvala Istra Java Nekretnine Agencija Gdje Vasi Snovi Postaju Stvarnost

Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes.. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!

Mar Ana Surroundings Duga Uvala House Near The Sea Platinum Nekretnine Istra

Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo... Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i.

Stan Prodaja Duga Uvala Pula Istarska Stanoinvest Pula Rec Id 437967 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name:

Za Prodaju Apartman Marcana Duga Uvala

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!.. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona.. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali.

Prodaja Pocitniski Objekt Hisa Rakalj Duga Uvala 150 M2 Nepremicnine Net

Duga uvala terrain ideal for the gas station!. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989.

Omiljene Nekretnine

Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i.. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!

Marcana Duga Uvala Kuca Prodaja 160 M2 78 000 Pula Okolica Kuca Za Odmor Oglas 1326948 Nadjidom Com

Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali... Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20.

Prodaja Kuca Duga Uvala Bazzar Nekretnine

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala terrain ideal for the gas station! Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona... Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989.

Flat Duga Uvala Marcana 42m2 Apartment

Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali... We offer a unique offer of land, commercial and business purposes.

Flat Duga Uvala Marcana 42m2 Apartment

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala terrain ideal for the gas station! Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Istra Duga Uvala Legalizirana Vikendica 200m Od Mora Povoljno Kuca Vikendica

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala terrain ideal for the gas station! Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Istra Duga Uvala Apartman U Prizemlju Platinum Nekretnine Istra

Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona.. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Marcana Duga Uvala Kuca Prodaja 160 M2 78 000 Pula Okolica Kuca Za Odmor Oglas 1326948 Nadjidom Com

Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo.

Kuca Duga Uvala Vikendica Index Oglasi

Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2.

Duga Uvala Construction Of A Holiday Home Near The Sea

Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Kuca Prodaja Marcana Istarska Rebecca Pula Rec Id 695959 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali.

Istra Duga Uvala Vikendica Legalizirana 42m2 185 Okucnice Prodaja Kuca

We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Nekretnine Duga Uvala

Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!

Istria Marcana Duga Uvala For Sale Beautiful Apartment On 1st Floor Platinum Nekretnine Istra

Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo.

Istria Marcana Duga Uvala For Sale Beautiful Apartment On 1st Floor Platinum Nekretnine Istra

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo.. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.

Duga Uvala Apartman 150 M Od Mora

Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989.. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Duga uvala terrain ideal for the gas station! We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name:. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m.

Real Estate Duga Uvala For Sale Houses Apartments Land

Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.

Duga Uvala Prizemlje Renovirano Pogled More Velika Terasa

Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2... Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2.

Flat Duga Uvala Marcana 42m2 Apartment

Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i.

Duga Uvala 299 M2 Poljoprivredno Zemljiste Elite Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda... Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.

Stan Duga Uvala 42 00 M2 Prodaja

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Prodaje Se Kuca U Blizini Mora I Plaza Duga Uvala

Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona.

Complex Duga Uvala Hostel And Camp Zagrebacki Holding

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Nekretnine Croatia Agencija Za Promet Nekretninama Nekretnine Prodaja Najam

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2.. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m.

Duga Uvala Vikendica 330 M2

We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.. Duga uvala terrain ideal for the gas station!

Istra Duga Uvala Legalizirana Vikendica 200m Od Mora Povoljno Kuca Vikendica

Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali... Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Holiday Home Duga Uvala Peruski Croatia Cik Novasol

Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda.. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!

For Sale Holiday House 52 Sqm On Plot Of 362 Sqm Distance From The Sea 1 Km Pula Istria Maris Nekretnine

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala terrain ideal for the gas station!

Duga Uvala Prizemlje Renovirano Pogled More Velika Terasa

Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2... We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2... Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo.

Istra Vikendica Duga Uvala Prekrasna Vikendica 40m2 I 518m2 Dvoris

Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name:. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i.

Peruski Duga Uvala GraÄ'evinsko Zemljiste 300 M Od Mora

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i.

Prodaja Pocitniski Objekt Hisa Rakalj Duga Uvala 150 M2 Nepremicnine Net

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.

Duga Uvala Kavran Kuca Sa 2 Stana Kuca Prodaja Kavran 2146550

We offer a unique offer of land, commercial and business purposes.. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m.

Prodaja Kuca Duga Uvala Bazzar Nekretnine

Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo.

Duga Uvala Pritlicje Stanovanje 72 73m2 Pogled Na Morje Aspectus

Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona... Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Radi se o studio apartmanima, svaki je veličine 33,50 m2, te se svaki sastoji od ulaznog dijela sa ugradbenim ormarom, kuhinje sa ukomponiranim spavaćim dijelom, kupaonice i.. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m.

Istria Duga Uvala Apartment With Fantastic Sea View And Kvarner Platinum Nekretnine Istra

Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Istra Duga Uvala Vikendica 60 000eur Legalizirano Prilika Platinum Nekretnine Istra

Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. . Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prodaja Stanova Duga Uvala

Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20... Prodaje se prekrasan studio apartman u dugoj uvali površine 37m2. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Apartmani se nalaze u zgradi mirta 1 i smrika 20. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!.. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989.

Prodajem Stan Apartman Duga Uvala Marcana 57 000

Apartman ima 65 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaone i balkona. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes. Apartma je del turističnega apartmajskega kompleksa zgrajenega leta 1989. Duga uvala terrain ideal for the gas station! Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Sestavlja ga vhodna veža, kopalnica, soba in jedilnica z ložo.

Appartementen Alma Dom Makelaar Pula Rovinj Porec Istrie Kroatie

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Apartman se nalazi na 1 katu isastojise od hodnika,kupaone i dnevnog dijela sa kuhinjom i ležajem.

Istra Marcana Duga Uvala Blizu Mora Vikendica 65000eura Index Oglasi

Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite!. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name: Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje. Z mediteransko vegetacijo obkrožena stavba je od lokalne ceste oddaljena približno 90 m.. Duga uvala apartman prodaje se apartman na prvom katu novogradnje.

Duga Uvala 299 M2 Poljoprivredno Zemljiste Elite Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Prodamo pritlični turistični apartma (5c) s površino 36,31 m 2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Udaljenost od mora svega nekoliko minuta hoda. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. We offer a unique offer of land, commercial and business purposes... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Duga Uvala Pritlicje Stanovanje 72 73m2 Pogled Na Morje Aspectus

Prodajemo dva apartmana u apartmanskom naselju marčana, u dugoj uvali. Duga uvala, kliknite i sigurno pronađite! Considering that it is located on the road to bijela uvala, k agent name:

Popular posts from this blog